2011. június 24., péntek

2.nap a kórházban

Ez már a második napom a kórházban. Ma még történt is velem valami...reggel vérvétel, később UH, de egyébként dög unalom az egész, így van időm elmesélni, hogy is kezdődött a mi kis sztorink.
Látva és hallva a sok megdöbbentő történetet a barátaink és ismerőseink között, hogy ki mennyi ideje és milyen keményen próbálkozik hogy összehozzon egy babát  úgy döntöttünk hogy minél hamarabb mi is hozzálátunk, és majd mire sikerül (számításaink szerint ez jó pár hónap), addigra majd jól felkészülünk a dolgokra. Na ez persze, hogy nem így volt!!!! Elsőre összejött, de meg hogy!!! Rögtön kettő baby:)!! Mikor közölték, hogy kettő babát látnak, főleg  amiatt is meglepődtem, hogy mindig is ezt szerettem volna, de az ember persze sok mindent szeretne.
Na persze a pláne a dologban, hogy nem elég, hogy eddig a terhesség összes létező tünetét produkáltam(ez igaz!-a szerkesztő megjegyzése),de most már az ikerterhesség minden egyes  jelét is felfedezni véltem magamon. Ugyanis vannak ám külön ennek is jelei!! Bizony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése